SECOND COURSES MEAT

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA€ 10,00

(PORK WITH SALVIA AND HAM)


POLLO ALLA ROMANA € 8,00

(CHICKEN WITH SWEETPEPPER AND TOMATO SAUCE)


TRIPPA ALLA ROMANA € 8,00

(TRIPE WITH TOMATO SAUCE)


CODA ALLA VACCINARA€ 8,00

(TILE IN TOMATO SAUCE)


BISTECCA CON PATATE AL FORNO€ 8,00

(STEAK WITH BALED POTATOES)


TAGLIATA DI MANZO RUCOLA E GRANA€ 16,00

(BEEF WITH ROCKET AND PARMIGIANO)


SCALOPPINE AL LIMONE, MARSALA, VINO BIANCO, PORCINI € 10,00

(PORK WITH LEMON, MARSALA, WINE AND PORCINI SAUCE)


ABBACCHIO ALLA SCOTTADITO CON PATATE AL FORNO € 14,00

(LAMB WITH BAKED POTATOES)


PETTO DI POLLO ALLA GRIGLIA € 9,00

(CHICKEN BREAST GRILLED)


GRIGLIATA MISTA DI CARNE CON PATATE AL FORNO - € 20,00

(MIX OF GRILLED MEAT WITH BAKED POTATOES)


FILETTO AL PEPE VERDE - € 18,00

(FILLET WITH CREAM AND GREEN PEPPER)